HELLO GERALDINE HUYBRECHTS

 

Bij Thelma & Louise delen we een passie voor vrouwen en hun dagelijkse verhalen. Daarom zetten we de komende maanden een aantal sisters in de kijker die ons inspireren omdat ze positief het dagelijkse avontuur aangaan, energie halen uit de kleine dingen des levens of durven een unieke weg in te slaan.

Vandaag ontvangen wij de goedlachse en uiterst charmante personal branding coach Geraldine Huybrechts.

 

Met een hart voor entrepreneurship, een zeer uitgebreid netwerk, een jarenlange expertise in de evenementen sector en een digitale neus voor alles wat met social media te maken heeft, tekende ze enkele jaren geleden de krachtlijnen uit voor haar eigen zaak b-iconic. Vandaag helpt Geraldine enthousiaste en hooggevoelige vrouwelijke ondernemers, coaches en CEO's die hun missie in de wereld willen neerzetten.

Onder het genot van een kopje koffie deelt Geraldine haar journey naar het ondernemerschap, haar passie bij het coachen van vrouwelijke ondernemers en haar liefde voor Belgische mode en Thelma & Louise.

 

T&L: “We kennen jou als een  personal branding coach die graag recht vanuit het hart en met positieve energie, vrouwelijke ondernemers het duwtje in de rug geeft om hun zichtbaarheid te vergroten op social media en  vanuit hunzelf te stralen. Leg eens uit, hoe ben je begonnen als personal branding coach?’’

 Alles begon toen ik 11 jaar geleden de diagnose kreeg van een burnout. Voor mij betekende dit het startpunt van iets nieuws. Ik had de droom om een eigen zaak op te richten en wilde zelfbewuste vrouwen tonen dat er een leven is na burn-out mits dat je durft te luisteren naar je hart. 5 jaar later werd deze droom gerealiseerd, met vallen en opstaan.Vandaag is dit nog steeds de beste beslissing ooit in mijn leven namelijk soulmate klanten helpen om vanuit hun kern hun authentieke personal branding vorm te geven, hun te inspiriren en anderzijds de vrijheid hebben om mijn eigen agenda in te plannen op basis van mijn noden.

 

 T&L: “Hoe ziet een dagelijkse dag van single solo enterpreneur Geraldine eruit? ‘’

Dat is erg gevarieerd, maar meestal bestaat zo’n dag uit 1 op 1 coaching sessies met vrouwelijke ondernemers, mijn doel is om ieder van mijn klanten niet alleen een persoonlijke, en ook de allerbeste service te geven. Ik wil ieder van hen zien groeien en stralen.Hiernaast probeer ik wekelijks te netwerken met andere ondernemers zoals grafisch designers, (personal branding) fotografen, copywriters, digital marketeers,.. Om op die manier onze  talenten te mixen om klanten op weg te helpen met hun "branding". Tenslotte geef ik ook op geregelde basis social media coaching en training aan ondernemers (binnenkort vanuit mijn eigen online academy). Ik leer hen niet enkel om te leren omgaan met tools en technologie maar ook om vanuit zichzelf te communiceren. In mijn toolbox vindt je dan ook mindset coaching en een goeie portie intuïtie.

 

T&L: “Je staat gekend als sprankelende goal getter om steeds te blijven doorgaan. Hoe breng Geraldine naast het werk, plaats voor rust in haar dagelijkse leven? ‘’

Ik heb geleerd heel goed te luisteren naar (de signalen van) mijn lichaam. Zo neem ik tussen werk en vergaderingen door  voldoende me-time in, plan ik mijn agenda niet te vol en maak ik zeer bewuste keuzes.

Verder begin  ik de dag steeds positief en met een Yes I can mindset door middel van yoga en meditatie, dit brengt me in een staat van ontspanning. Ook  durven doseren is voor mij een belangrijk sleutelwoord, ik probeer dagelijks te herbronnen door te gaan wandelen in de natuur of regelmatig af te spreken met vriendinnen.
Daarnaast geniet ik van een goed boek om me te blijven inspireren. 

 

T&L: “Wat heeft Geraldine met Belgische mode? Vanwaar komt die liefde?  ‘’
Als modeliefhebster, koop ik graag lokale stuks van Belgische modemerken zoals Thelma & Louise. We mogen trots zijn op onze Belgische designers!
Ik hou niet van mainstream merken waarin de kwaliteit minder van belang is. Ik hou van unieke stuks, hetgeen dat ik draag is namelijk een weerspiegeling van mijn eigen personal brand. Daarom voel ik me super goed in de collecties van Thelma & Louise.

 

T&L: “Vertel Geraldine hoe zou jij je eigen stijl omschrijven en waarom sluit Thelma & Louise hier perfect bij aan? ‘’

Ik verkies zelf een wardrobe met heel pure, vrouwelijke en tijdloze looks. Voor mij is het belangrijk om via kleding in mijn vrouwelijk element te kunnen staan. Eigenlijk is het een wisselwerking: de kleding dat je draagt heeft een invloed van hoe jij je voelt en hoe jij je voelt geeft een level up aan je kleding! Vorig jaar heb ik via jullie catalogus kennisgemaakt met T&L en het was love on first sight! Ik vind de puurheid achter het merk heel mooi en voelde een connectie met de filosofie en waarden van T&L. De kwaliteit en de texturen zijn zacht en gemakkelijk combineerbaar met de rest van mijn garderobe. Anderzijds vind ik sommige stukken echt origineel en heel classy door de aandacht voor details.

Als Thelma & Louise sister ben je vaak model voor onze collecties en heb je al een blik kunnen werpen op de nieuwe herfst winter collectie al mogen ontdekken. Welk stuk is jouw persoonlijke favoriet? Mmm moeilijk te kiezen, de nieuwe collectie is namelijk volledig my piece of cake. Maar dan  ga ik toch voor de satijnen rok in donker marine blauw om me volledig in mijn vrouwelijk element te kunnen voelen dankij de fijne, vloeiende stof. 

 

T&L: “En hoe draag je dit stuk graag zowel graag casual als chique? ‘’

Tijdens mijn werk, kies ik graag voor een totale comfy look & feel. Dan draag ik hem graag losjes en gecombineerd met een zachte pull. In het weekend maak ik mijn look graag een tikkeltje sprankelender door hem ton op ton te combineren met de satijnen donkerblauwe bloes van de wintercollectie.

 

We chatten nog eventjes  verder en bedanken Geraldine voor het hartverwarvende gesprek.

Loading...